طرز تهیه آش انار شیرازی که شهرت فراوانی دارد.
برای مشاهده به ادامه مطلب رجوع کنید
مواد لازم:
لپه یک پیمانه
برنج یک پیمانه
گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم
لبوی رنده شده متوسط دو عدد
آب انار چهارالی پنج لیوان
پیاز متوسط سه عدد
روغن به میزان لازم
زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم
گلپر دو قاشق مرباخوری
برگ چغندر یا اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز- نعنا یک کیلوگرم
طرز تهیه:
دو عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم ، سپس نمک ، فلفل و زردچوبه همراه را با ادویه به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و لپه هایی را که از قبل خیس کرده ایم را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم و سپس مقداری آب در مواد روی حرارت ریخته و می گذاریم تا لپه ها نیمه پخت شوند ، سپس برنج خیس شده را با آب انار به مواد اضافه کرده می گذاریم تا بپزد.
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل و همچنین زردچوبه و ادویه ، یک عدد پیاز رنده شده را مخلوط کرده و به صورت کوفته قلقلی در می آوریم و در روغن تفت خواهیم داد. بعد از اتمام پخت برنج و لپه ابتدا سبزی و سپس کوفته قل قلی ها را به مواد اضافه کرده و در انتها لبوی رنده شده را اضافه می کنیم و می گذاریم آش جا بیفتد سپس ده دقیقه مانده به اتمام پخت آش گلپر را در صورت تمایل به آش انار اضافه کرده و آش را با پیاز داغ و نعناع و دانه های انار تزئین می کنیم. می توانیم در صورت تمایل به جای آب انار از رب انار استفاده کنیم.